Wednesday, January 31, 2007

Citat af Charles Baudelaire

"Man må arbejde, om ikke af tilbøjelighed så i det mindste af desperation - eftersom det i visse undersøgelser har vist sig, at arbejde er mindre kedeligt end hvile."

Saturday, January 27, 2007

Citat af Carl Gustav Jung

"Hvem, der kigger udad drømmer, hvem der skuer indad, vågner."

Friday, January 26, 2007

Citat af Albert Einstein

"Når mennesket er omgivet af facts, og ikke tilllader sig selv nogen form for overraskelser, intuitive glimt, store hypoteser eller risici, befinder det sig i en afløst celle. Uvidenhed kan ikke forsegle sindet og fantasien grundigere."

Thursday, January 25, 2007

Wednesday, January 24, 2007

Citat af Albert Camus

"Vi undrede os over, hvor krigen kom fra, og hvad der gør den så modbydelig. Og nu ved vi ved det, den er inden i os selv."

Tuesday, January 23, 2007

Citat af Aldous Huxley

"Fakta er bugtalerdukker. Når de sidder på knæet af en vis mand, kan de sige vise ord; på andre steder siger de ingenting, eller vrøvler, eller begiver sig ud i rent djævelskab."

Thursday, January 18, 2007

Citat af Arthur Schopenhauer

"Enhver Sandhed passerer gennem tre stadier, før den erkendes: Først latterliggøres den, så modarbejdes den voldsomt,og så anses den for indlysende."
Citat af David Icke

"Journalister er generelt, som de fleste politikere, nogle af de mest uinformerede mennesker på kloden. De er slaver af Illuminatis normer, den mentale og følelsesmæssige fårefold."

Wednesday, January 17, 2007

Tuesday, January 16, 2007

Citat af Pablo Henrik Llambías

"Kunsten kan intet. Den kan hverken frigøre eller gøre mennesket lykkeligt. Højst, siger forfatteren Pablo Henrik Llambías og lyder allerede skeptisk på kunstens vegne, kan den fungere som et lille vindue mod en form for trøst."

Sunday, January 14, 2007

Citat af Nicolas Hulot

"Vort samfund minder om et fly, der er ved at styrte ned, men hvor passagererne fortsætter med at sippe champagne."

Friday, January 05, 2007

Notat #2

Dette underlige liv får os hver og én til at gøre ting, som er os mærkværdig fremmed, hvis vi ellers selv helt og holdent kunne bestemme over tingene, som hæmmer eller fremmer vores personlige og åndelige udvikling. At blive ét med sin arv og sit miljø, uanset hvordan de ellers er og har været. Alle disse mennesker har hver især på deres egen måde præget éns opfattelse af tilværelsen på godt og ondt og giver éns inderste nogle erfaringer, som muligvis kan anvendes i egen praksis.

Wednesday, January 03, 2007

Notat #1

Hvad er det for et liv vi lever i dag? Hvad drejer det sig om for at overleve i denne verden af idioti? Vi klamrer os alle til en eller anden religiøs eller ikke religiøs virkelighedsopfattelse. I sidste ende tror vi ikke på noget som helst alligevel. Livet er en stor optur og en stor nedtur for os alle. Vi er født til at leve på første klasse eller det modsatte. Ingen tvinger os til at fortsætte den vej, som andre følger andre end os selv. Vi løber allesammen ind i forskellige forhindringer, som får det værste frem i os og andre gange det bedste, som vi hver især rummer af muligheder for liv og eksistens. Det hele ene drejer sig bare om at være klar til at møde det som kommer til hver enkel af os hvert øjeblik.