Friday, August 26, 2005

Spyware på mange computere
I en ny rapport fra Webroot offentliggøres det, at 80% af alle computere indeholder spyware i en eller anden form. Mere skræmmende er det måske også, at antallet af websites, der udbyder spyware er steget til over 300.000 og antallet af kendte spyware programmer er fordoblet til over 100.000 i de sidste 6 måneder.

Wednesday, August 17, 2005

Venskabskamp mellem England og Danmark
I dag skal det lille land spiller mod fodboldens moderland. De mange stjerner mod de danske noget mindre stjerner på nær et par undtagelser, der naturligvis spiller i udlandet i nogle af de store klubber. Danmark vandt overraskende med 4 mod 1 mål, så det giver vel holdet lidt selvtillid til kampen mod Tyrkiet.

Monday, August 15, 2005

Platons dualisme
Gamle Platon fik stor indflydelse med sin idé om en indre dualisme. Mennesket indeholdt i hans model en intellektuel sjæl med bolig i hovedet og en mere dyrisk drift, som holdt til i maveregionen og nede omkring genitalierne. De to var i evig kamp om overtaget, og intellektets opgave var at holde bæstet i skak.

Wednesday, August 10, 2005

Yahoo større end Google
Med et webindeks på 20 milliarder hjemmesider, dokumenter, billeder og lyde har søgetjenesten Yahoo nu overhalet konkurrenten Google, der har et webindeks på 11,3 milliarder. Yahoo har indtil 2004 brugt Googles søgemaskine, men med købet af Inktomi og videreudvikling og lancering af egen søgemaskine er Yahoo nu i overhalingsbanen i forhold til Google i kampen om at blive den fortrukne søgetjeneste i det virtuelle univers.

Saturday, August 06, 2005

Store fødder lig med stor penis
Det er forskere i Moskva, der mener, at den gamle myte om en sammenhæng mellem store fødder og tilsvarende stor penis, er sand. Forskerne har sågar opstillet en formel, så man ved hjælp af fodens størrelse kan beregne, hvor stor penis er. Formelen er fodens størrelse i cm plus 5 divideret med 2. Så kan man jo selv undersøge om det passer.

Wednesday, August 03, 2005

Sommerhus, forældre/søster og hotel i Prag
Jeg har haft 7 ugers ferie, hvor den første gik med plandage, skole og hjemmeside. De næste par uger gik med at finde sig selv og dernæst ferie med den nærmeste familie. Den første uge i industriferien i sommmerhus med min tidlige studiekammerat og hendes familie med helt små børn og mand. Den næste uge foregik i familiens skød med forældre og senere på ugen samvær med min søster og hendes familie. For til sidst at slutte af med en uge i Prag, hvor vi fik oplevet byen på kryds og tværs via metro og sporvogne.